Specialisaties

Contracten en algemene voorwaarden
Fusie en overname
Huurrecht
Incasso, beslag en executie
Insolventierecht
Internationale handel
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht

Bio

Mr. Edwin Bregonje voltooide zijn rechtenstudie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (thans Radboud University) in 1998, waarna hij als jurist aan de slag ging bij de provincie Zeeland. In 2000 is Edwin beëdigd als advocaat en heeft hij zich als zodanig gevestigd in Terneuzen.
 
Edwin is gespecialiseerd in het contractenrecht en heeft in 2012 de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren met goed gevolg afgerond. Daarnaast legt hij zich toe op het ondernemingsrecht. Edwin is een oplossingsgericht advocaat met een scherpe blik, slagvaardig waar nodig en steeds doortastend.
 
Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Edwin voorzitter van de klachtencommissie ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen (een omvangrijke zorgorganisatie), voorzitter van hockeyvereniging M.H.C. Olympia in Terneuzen en secretaris van wielervereniging Structuur 2000 in IJzendijke.

Nevenactiviteiten

Voorzitter Klachtencommissie ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
Voorzitter hockeyvereniging M.H.C. Olympia
Secretaris wielervereniging Structuur 2000

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonummer: 
< Naar overzicht