Specialisaties

Bestuursrecht
Contractenrecht
Gezondheidsrecht
Subsidie- en staatssteunrecht

Bio

Mr. Jolanda van Koeveringe–Dekker is in 1988 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden, waarna zij ondermeer werkzaam is geweest bij Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn, de landsadvocaat en vervolgens als advocaat en later als partner bij Adriaanse & vd Weel in Middelburg. In 1999 start zij juridisch adviesbureau Justion, dat vanaf 2000 met een drietal partners als multidisciplinair bureau verdergaat onder de naam Justion Adviesgroep.

In 2001 richt zij Van Koeveringe Advocaten op met vestigingen in Rotterdam en Middelburg, dat later omgedoopt wordt tot Justion Advocaten. Sinds 2007 is Justion Advocaten een maatschap, waarin mr. Van Koeveringe-Dekker met drie partners aan deelnam. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een maatschap met tien partners. Tevens is zij gespecialiseerd in Milieurecht, Contractenrecht, Bestuurs- en omgevingsrecht en Ruimtelijke Ordening en Gezondheidsrecht.

Specialisatieopleiding

Grotius Academie Ruimtelijke Ordenings- en Milieurecht

Nevenactiviteiten

Bestuurslid Zeeuwse Meesters
Lid Vereniging van Milieurecht Advocaten (VMA)
Lid Vereniging voor Milieurecht (VMR)
Lid Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
Voorzitter Raad van Toezicht van de Stichting Obligatiehouders Windpark Krammer B.V.
Lid Raad van Toezicht van de Stichting Traineeship Zeeland en Vlaanderen
Voorzitter Raad van Toezicht van de Stichting De Oostkerk

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonummer: 
< Naar overzicht